Arrangementen

Heeft u meer tijd en wilt u uw bezoek uitbreiden? Voor groepen vanaf 8 personen die het EKWC bezoeken hebben we een aantal verschillende arrangementen samengesteld. Prijzen zijn incl. BTW.

Meer informatie of reserveren? Bel Annelies Broenink 06-25062376 of mail naar annelies@ekwc.nl.

Lunchen bij Keuken van Leer

Voor of na uw bezoek aan het EKWC kunt u bij Keuken Van Leer terecht voor een (h)eerlijke lunch. Er is ruimte om de expositie ‘De Erfgoedfabriek presenteert’ te bezoeken. Keuken Van Leer is een plek om geschiedenis te snuiven en kennis te maken met de ‘Ambachtsplaats voor creativiTIJD’.

+ € 13,50 pp (ook mogelijk: borrel of diner, neem even contact op)

Op de koffie

In onze passage komt u de heerlijke koffiegeur van koffiebranderij Rozema & Van Schijndel al tegemoet. Wat hen drijft, is de wil de aandacht van mensen weer bij het ambacht te brengen. Kennismaken?
Bij de workshop cuppen gaat het om proeven. Gewapend met een cuppinglepel, schaaltje, gemalen bonen en heet water proef je de pure smaak van onze koffies. Je krijgt informatie over koffie die je proefervaring versterkt en je gaat naar huis in de wetenschap dat koffie niet zomaar koffie is.

Workshop cuppen 1 à 1,5 uur.
+ € 23,50 pp

Workshop cuppen en branden 2 à 2,5 uur
+ € 29,50 pp

Naar de bakker

Met dit arrangement zit u gebakken! Voor of na uw bezoek aan het EKWC krijgt u een rondleiding in de bakkerij van Robèrt van Beckhoven, onze buurman in KVL. Als Meester Patissier en Meester Boulanger heeft hij bijna alle titels op zijn vakgebied al gehaald. Maar Robèrt zou Robèrt niet zijn als hij zijn passie niet met anderen kan delen. Duur: ongeveer een uur.  Kom, ruik en proef!
Gesloten op maandag.

+ € 14,95 per persoon

Op de fiets

Samen met Schepens Tweewielers bieden we u dit fietsarrangement aan. Na de rondleiding staat er een fijne fiets met drie versnellingen bij het EKWC voor u klaar. We hebben een fietsroute samengesteld langs de mooiste plekjes van Oisterwijk. Natuurlijk ook door de bossen en langs de vennen. De tocht is bijna 20 kilometer (ongeveer 70 minuten, als u de Brabantse terrasjes onderweg kunt weerstaan..).

+ € 10,- pp

Met de boswachter

Oisterwijk is beroemd om haar bossen en vennen. En niet voor niets! Na uw bezoek aan het EKWC wordt u in het prachtig verbouwde bezoekerscentrum verwacht. Daar komt de boswachter u ophalen voor een wandeling van ongeveer 1,5 uur. Het zit er dik in dat u daarna wilt neerstrijken bij een gezellig boscafeetje.

+ € 85,- per groep

Meer keramiek

Bij Cor Unum Ceramics (‘s-Hertogenbosch) worden keramische producten ontworpen en geproduceerd. De combinatie van eigentijdse ontwerpen en een historisch ambacht zorgen voor een collectie unieke objecten en designproducten.
Voor of na uw bezoek aan het EKWC wordt u in Den Bosch verwacht. U ziet hoe de producten gemaakt worden. De rondleiding duurt ongeveer een uur. In het weekend gesloten.

+ € 8,- pp (rondleiding)